top
tot wel 25%4 # Code HAPPY 
nog

bagage24.nl - Uw online winkel voor hoogwaardige bagage & koffers

Met een ruime koffer of een handige reistas bent u goed uitgerust voor uw volgende reis. Onze hoogwaardige reisbagage van meer dan 190 gerenommeerde merken staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar praktische handbagage voor een weekendtrip of een grote trolley voor een lange reis, ons assortiment biedt verschillende maten en modellen voor u. Ontdek reiskoffers, harde koffers, zachte bagage en reistassen op bagage24.nl.

Ons aanbod is gericht op reizigers van alle leeftijden en elke reisstijl - zowel zakelijk als privé. Duik in onze wereld van reisbagage en vind het perfecte bagagestuk voor uw behoeften!

Ontdek ons gevarieerde assortiment reisbagage

Koffers: Klassiek, ruim en beschermend - onze koffers met 2 of 4 wielen zijn overal klaar voor. Harde koffers bieden stevigheid, terwijl stoffen koffers lichtheid en flexibiliteit bieden.

Reistassen: Ideaal voor korte trips of weekenduitstapjes - compact en stijlvol zorgen onze reistassen met of zonder wielen en lichtgewicht voor extra comfortabel en flexibel reizen.

Koffersets: Altijd de juiste koffer bij de hand, dankzij onze meerdelige koffersets. Profiteer van verschillende maten en modellen in een uniform ontwerp.

Handbagage: Perfecte metgezellen voor zakenreizigers en vakantiegangers - klein maar toch voldoende ruimte, voldoet de handbagage aan de strenge eisen van luchtvaartmaatschappijen.

Abonneer op de nieuwsbrief en ontvang 15% korting

Ontdek actuele trends voor reizigers en profiteer van exclusieve aanbiedingen:

  • Aanbiedingen, acties en wedstrijden
  • Nieuwe collecties
  • Nieuwe producten en merken

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief, mis geen voordelen meer en ontvang een welkomstkorting.

naar nieuwsbriefaanmelding

Topmerken waarop u kunt vertrouwen

Wij bieden u bij bagage24.nl hoogwaardige reisbagage van geselecteerde topmerken voor uw volgende vakantie of zakenreis.

Kies voor doordachte en ruime koffers en reistassen om uw persoonlijke bezittingen veilig op te bergen en goed georganiseerd te houden.

Ons uitgebreide assortiment omvat producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Samsonite, Delsey, Titan, Travelite en American Tourister, die wereldwijd bekend staan om hun kwalitatieve en duurzame producten.

  • Samsonite, als marktleider, biedt een divers assortiment koffers en trolleys.
  • Delsey belooft een assortiment koffers dat geschikt is voor zowel korte trips als wereldreizen.
  • Geproduceerd door Titan overtuigen bagagestukken door hun uniek design en slimme functies.
  • Travelite biedt naast koffers en reistassen ook stijlvolle rugzakken en toilettassen aan.
  • American Tourister kiest voor opvallende ontwerpen en felle kleuren.

Koffer kopen: uw volgende trolley slechts een klik verwijderd

Ons doel is om u goed uitgerust en klaar te maken voor uw volgende avontuur. Daarom wordt de winkelervaring in onze online winkel gekenmerkt door een comfortabel en ongecompliceerd proces. Blader door ons uitgebreide assortiment, kies uw koffer in de gewenste maat en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Dankzij duidelijke, transparante prijzen en diverse betalingsmogelijkheden kunt u veilig en zonder zorgen afrekenen. Na het plaatsen van uw bestelling zorgen wij voor een snelle en betrouwbare verzending.

Onze klantenservice staat voor u klaar

Bij bagage24.nl waarderen we het vertrouwen van onze klanten en hechten we veel waarde aan transparantie en uitstekende klantenservice. Onze vele positieve klantbeoordelingen op Trusted Shops vertegenwoordigen en bevestigen de tevredenheid over de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid in onze online winkel.

Voor verdere vragen staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Stuur ons een e-mail naar service@bagage24.nl of bel ons op +49 (0)7191 32 72 25 van maandag tot vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur. We kijken ernaar uit om u optimaal te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden.

Tip: We willen ervoor zorgen dat u niet alleen hoogwaardige producten, maar ook geweldige aanbiedingen krijgt. Bekijk regelmatig onze aanbiedingen om koffers en trolleys te vinden die perfect bij u passen.

Klaar voor stijlvol en comfortabel reizen?

U kunt niet alleen een uitgebreide selectie verwachten van meer dan 25.000 verschillende reisbagage-artikelen, maar ook een service die uw verwachtingen overtreft. Profiteer van onze razendsnelle verzending - uw bestelling wordt meestal nog dezelfde dag verzonden. Zo heeft u uw nieuwe reisgenoot - of het nu een koffer, rugzak of tas is - binnen de kortste keren in handen. Bestel vandaag nog uw bagagestuk!

We willen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop bij bagage24.nl. Daarom bieden we u een genereus retourbeleid van 30 dagen. Profiteer van verschillende betaalmethoden en ontvang 5% korting bij betaling via overschrijving of vooruitbetaling. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd voor u klaar voor vragen en verzoeken.

terug
Ajax-Loader Image
15% Nieuwsbrief bon
20