Набори

339

599

620

594

665

Гості на порозі, і на приготування їжі немає часу, а хочеться почастувати їх смачненьким? Або плануєте провести час з друзями – може, подивитися футбол, а може, попліткувати у дівочій компанії – і, звісно, всі голодні, а в холодильнику миша повісилася. Звичайнісінька справа!

 І що б ми були за ресторан, якби не запропонували просте і зручне рішення!

Що робити? Звісно, замовити піцу (у Києві, Вишневому та найближчих містечках)! А краще – не просто піцу, а набір! В Il Molino доступні набори піци з напоями. І це вкрай вигідно, адже напої в наборах ідуть у подарунок! Тож обирайте на власний смак:

  • набір «Преферіто» з двох піц: «Баварії» з мисливськими та мюнхенськими ковбасками, «Пепероні» з пікантною салямі + «Кока-кола» 1 л;
  • набір «Туто Бене» з двох піц: «Кватро Формаджі» з чотирма видами сиру, «Сильвії» з пармською шинкою та в'яленими томатами + «Кока-кола» 1 л;
  • набір «Фієста» з двох піц: «Кото Бене» з прошуто кото й мигдальними пластівцями, «Капрічіози» з шинкою та свіжими печерицями + «Кока-кола» 1 л.

Піцу замовити – просто і швидко: це лише один телефонний дзвінок. Замовлення піци онлайн також можливе: скористайтеся нашим сайтом або оформіть його в додатку. Замовляючи набори в ресторані «Іль Моліно», не забудьте ознайомитися з розділом «Умови доставки».

Ми вже поспішаємо доправити вам свіжу ароматну піцу! Хай смакує!